Menu
MENU

Skolesekk Satch Pack Airtwist

SKU: SAT-SIN-002-911

Satch Pack - Den klassiske skolesekkenErgonomi Vokser med barnet Synlig Bærekraftig Står selv

Les Mer 

kr kr 1 198,00

Lagerstatus: 20+ på lager

Beskrivelse

Detaljer

Satch Pack er en miljøvennlig skolesekk som er laget 100% av materiale fra resirkulerte PET-flasker. Satch Pack er en nøye gjennomtenkt skolesekk og ergonomi er høyt prioritert! Med den justerbare aluminiumsspilen i ryggen kan du justere skolesekken etter høyden til barnet fra 140cm til 180cm. Sekken har god plass og er utstyrt med refleks for mer synlighet i trafikken.

Produktdetaljer:

Motiv: Airtwist

Volum: 30 Liter

Størrelse/mål: 45cm x 30cm x 22 cm (H/B/D)

Farge: Blå, Grå, Sort(rutet)

 

Hvem passer denne skolesekken for?

Satch Pack passer til barn i 3.klasse og helt opp til 10.klasse. Det er en romslig og god skolesekk med 30 liter volum. Ryggen kan reguleres kontinuerlig etter eierens høyde. Slik vokser den med barnet fra 140cm til 180cm. 

 

Organisering

Satch Pack er inndelt i tre rom. To store hovedrom for skolebøker der du kan plassere de største og tyngste inn mot ryggen for ergonomien sin del. På forsiden finner du den tredje og litt mindre lommen som er inndelt med mange smarte løsninger for organisering av småsaker. Der finner du nøkkelring, mobillomme, PC-lomme, lommer for penner og skrivesaker og tillegg en liten, og en stor glidelåslomme for andre småsaker barna måtte trenge plass til.

 

Teknisk informasjon

Som alle ryggsekker fra Satch har også Satch Pack nøye gjennomtenkte ergonomiske prinsipper. Den ergonomisk utformede aluminiumsrammen i ryggen kan med enkle grep reguleres etter barnets høyde, og toppen av skulderremmene kan strammes til slik at skolesekken kommer godt inn til ryggen. Slik treffer hoftebeltet i riktig høyde og skolesekken vokser med barnet fra 140cm til 180cm. Den høydejusterbare brystspennen holder sekken på plass og det polstrede hoftebeltet flytter vekten fra skuldrene til hoftene. De to stroppene på siden er såkalte kompresjonsstropper som sørger for at sekkens innhold plasseres godt inntil ryggen, selv om den er lite fylt. Dette er viktig for ergonomien.

 

Merket Satch 

Merket Satch er i likhet med Ergobag et  merke som kommer i fra tyske Fond of Bags. Selskapet ble etablert i februar 2010. I utgangspunktet opererte merket med samme

navn som flaggskipet Ergobag, men ble der etter døpt om til Fond of Bags. Alle modeller fra Satch oppfyller høye krav til ergonomi. 

 Detaljer Satch Packpack info 

  

Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Skolesekk Satch Pack Airtwist

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Stjernerangering