Menu
MENU

YUU MUUSIC ryggsekk spesialutgave + gratis YUU moro

SKU: 1869
YUU MUUSIC ryggsekk spesialutgave + gratis YUU moro
kr

Vanlig pris kr 1 195,00

Special Price kr 499,00

Lagerstatus: 1-4 på lager

Beskrivelse

Detaljer

Den prisbelønte YUUsekken kommer i flere flotte modeller - og nå i to spesialutgaver for 2015 - hver fullpakket med lommer og rom, nedfeltbart skriveunderlag, og den er ergonomisk utformet og gir støtte til rygger i vekst. Vårt formstøpte skall av skumplast fordeler vekten jevnt og trygt over ryggen og de brede, polstrede skumplastreimene og en brystreim gjør YUUsekken behagelig å ha på.

MUUSIC SPESIALUTGAVE - Kul akvamarin/korall utvendig, med fantastisk grafikk av sangere og dansere. Hvem er din favoritt popstjerne?
Fargen på innsiden er klar lilla og korall. Du kan også skrive dine egne hemmelige meldinger på en avtakbar etikett med dine GRATIS YUUspionpenner med usynlig blekk...Sshh ...!

 

YUUsekken egner seg for barn i alder 7-12.

YUUsekken er ideell for skole, overnattingsbesøk, til trening og på ferie. Den kan også festes til nakkestøtten til passasjer- eller førersetet i bilen, så har YUUbarnet nok å ta seg til. Skal dere ut og fly? YUUsekken passer også godt om bord i fly.

Inkludert i YUUsekken er en gratis YUUmoro aktivitetspakke med fargeblyanter, A4-blokk, magnetisk slange- og stigespill, nøkkelring og medlemskort i YUUklubben - pluss at den spesielle utgaven også blir levert med et gratissett med usynlige blekkpenner og en avtakbar etikett for å skrive hemmelige beskjeder på - mye moro!

 

- YUU spionpenner og merke. 4 YUUspy usynlig blekk penner og avtagbart merkelapp. Skriv hemmelige beskjeder!

- Nedfellbart skriveunderlag som gir barnet muligheten til å tegne, skrive og spille spill mens de er på reise.

- 20 lommer og oppbevaringssteder som gir de ryddig og god plass til favorittene sine. Bøker, spill eller andre ting fint organisert og klart til å ta med.

- Hemmelig lomme, perfekt for å oppbevare noe som er hemmelig. Bare pass på at du holder det hemmelig.

- YUU moropakke med fargeblyanter, magnetspill, tegneblokk, nøkkelring, navnekort, YUU nummer og gratis medlemskap i YUU klubben.

- Fløyte, smart integrert i skulderremmen.

- Avtagbart pennal for å oppbevare penner og blyanter. Kan lett tas av for bruk hjemme, ute eller hvor som helst.

- Ergonomisk, sekken gir en jevn vektfordeling og maksimal støtte for unge voksende rygger. Den har også skumstøtte inntil ryggen så den skal sitte godt på ryggen.

- Justerbare skulderremmer for å sikre at YUU sekken blir justert riktig akkurt for ditt barn. Brede polstrede remmer gjør sekken sikker og komfortabel å bruke.

- Reflekser for god synlighet i mørket

- Kabinvennlig størrelse for reise. Med en YUU sekk vil ikke flyreisen være kjedelig lenger. 

- Livstidsgaranti, alle YUU sekker kommer med denne garantien.

- Størrelse H34cm x B35,5cm x D22cm, Ca 26 liter.

 

Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: YUU MUUSIC ryggsekk spesialutgave + gratis YUU moro

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Stjernerangering