Menu
MENU

Forsendelse og retur

Vi sender til hele Norge,

Alle leveringer blir gjennomført av Posten Bring. Det er kjøperens ansvar at mottaker-adressen blir riktig. 
 
Bestillinger før kl. 15.00 sendes normalt samme dag når varen er på lager.
Leveringstiden er normalt 1-5 arbeidsdager (hverdager), avhengig av hvor i Norge mottakeren bor.
 
Ordrer med flere varer sendes samlet så sant det ikke er uforholdsmessig lang leveringstid på en restet vare. Leveringstid vil da bli oppgitt, og restet vare ettersendes fraktfritt.

Bestillinger, der annet ikke er avtalt, sendes med Posten Servicepakke eller Pakke i postkassen der det er hensiktsmessig. Noen kan også i enkelte områder bestille "Hjem På Døren", pris blir spesifisert i kassabildet.

Når varen blir sendt vil du som kunde motta en epost der vi angir ditt kolli-id. Pakken kan da, etter noen timer, sporest på http://www.bring.no 

Når pakken er klar til henting vil du motta en ny e-post/SMS med hentereferanse. Husk å ta med gyldig id ved henting.

Dersom varen er skadet ved levering skal dette snarest meldes til oss og helst på ankomstdagen via e-post: Send mail eller telefon: 70 06 61 15. 

Det er viktig at du gir en fullstendig melding til oss på eventuelle skader som er oppstått. Ser du at emballasjen er skadet ved leveringstidspunktet så skal du også melde dette direkte til den som du kvitterer ut pakken fra.

Om eventuell skade ikke blir meldt innen 7 dager etter mottak, anses varene for å være levert i fullgod stand.

For uavhentede og ikke-betalte pakker vil du bli belastet med et gebyr på kr 400,-. Dette er for å dekke kostnadene vi har hatt i forbindelse med den uavhentede pakken. Uavhentede varer omfattes normalt ikke av angreretten.

Observer derfor at dersom du angrer et kjøp og vil returnere varen må du først hente ut pakken og deretter returnere i henhold til adressen nedenfor.

Skolesekker.no sørger for returfrakt/omlevering når vi har gjort en feil. Ved benyttelse av angreretten dekker vi normalt ikke returfrakten.

Vi sender varer kun i fastlands-Norge.

Returadresse:

Skolesekker.no

Strandgata 15

6150 Ørsta