EL-sparkesykkel endelig hos skolesekker.no

 

 

Vi i skolesekker.no har i lengre tid jobbet med å få inn el-sparkesykler i sortimentet. Nå er vi endelig klare til å lansere dette. Våre elektriske sparkesykler er laget for å sikre god driftssikkerhet, og også trygghet for brukeren. Det er gått mange runder med produsenter og leverandører for å finne det som gir mest for pengene og samtidig holder seg innenfor det som er lovlig.

 

Første modellen vi lanserer er en kraftig modell med 750W motor. Denne er testet i de bratteste bakkene her i Ørsta og Sunnmøre for å sikre at den holder det vi lover. Det gjør den, våre testsykler har gått i daglig drift over en lengre periode og kvaliteten er upåklagelig. Den kraftige motoren gjør at el-sparkesykkelen forserer bratte bakker med god fart, med både barn og voksne som førere. Farten er innenfor det som er lovlig i Norge, 20 km/t. I oppoverbakker går normalt farten litt ned, men med 750W motor holder den også god fart i bakkene.

 

Sykkelen er også klassifisert med IP65, noe som gjør at den tåler å bli våt og ikke blir fylt med støvpartikler.

 

Punktering er ikke et tema på våre el-sparkesykler. Vi leverer sykkelen med punkteringsfrie gummihjul som standard. I tillegg blir de også levert med demper, noe som gir en behagelig og bekymringsløs kjøring. Dette betyr mindre vedlikehold og unødvendige reparasjoner.

 

Sykkelen leveres med LED-skjerm der du har kontroll på fart og batternivå. På en lading kan du kjøre 30-40 km og oppladningstiden er 3-4 timer.

 

El-sparkesykkelen trenger ikke mye montering, det er bare å brette opp styret og feste med de medfølgende skruene.

 

Utvalget vil bli utvidet etter hvert, vi har valgt nå å tilby den modellen vi mener passer til de aller fleste. Vi har andre typer under utvikling, og disse vil bli presentert i nettbutikken når de blir klare. Vi vil også tilby sikkerhetsutstyr som hjelm, og beskyttelse for kne og albuer.

 

Klikk her for å se el-sparkesykler i nettbutikken

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.