Coocazoo skolesekker - Bærekraftige og ergonomiske sekker

 

 

Coocazoo er det nyeste merket hos oss i skolesekker.no. Dette er et tysk merke med fokus på bærekraft, kvalitet, ergonomi og individualitet.

Skolesekkene fra Coocazoo sitt fokus på bærekraft handler om bruke av bærekraftige materialer og produksjonsprosesser. Med et ønske om å minimere det økologiske fotavtrykket, og samtidig skape rettferdige forhold for alle som er involvert i produksjonen av ryggsekkene.

Kvaliteten på sekkene fra Coocazoo starter med materialet, og de bruke spesialiserte merkevareprodusenter som leverandører. Med reflekterende materiale fra Oralite sikrer det høy synlighet og god sikkerhet i trafikken. Glidlåser er produsert av YKK, en ledene produsent som er kjent for høyeste kvalitet.
Stoffet som er brukt i sekkene er gjennomgått av en egen kvalitetsavdeling i Tyskland. Her blir blant annet stoffets lysfasthet testet i testanordninger for UV-stråling, samt holdbarheten til stoffet.

Ergonomi er viktig for en skolesekk. Det handler om å lage en skolesekk som har et kult utseende, men samtidig har god ergonomi. Takket være Easy Grow Systemet kan du justere Coocazoo ryggsekken din sånn at den passer din høyde. Den er justerbar fra en høyde på 135cm og vokser lett opp til 180cm. Dette gjør at sekken sitter perfekt på ryggen.

 

Modellen Scalerale mottok Special Ergonomics Award, som er en pris som anerkjenner spesielt ergonomiske produkter.

 Individualitet, sekkene fra Coocazoo kommer i et fargerikt mangfold. Du kan velge mellom mange kule design. I tillegg vil MatchPatch systemet dere gjøre at du kan designe sekken slik du vil ha den. I MatchPatch finner du fargerike glidlåser, spenner og patcher som du kan bruke til å tilpasse sekken din.

 

 

Se vårt utvalg av Coocazoo sekker i nettbutikken ved å klikke her
 

Fra flaske til skolesekk - Ergobag

 

1. PET-flasker blir samlet og sortert.

 

De tomme PET-plastflaskene samles og føres til et gjennvinningsanlegg. Vel fremme er de klare flaskene valgt for å gjenvinnes.

 

2. Flaskene knuses og vaskes


Flaskene knuses i PET-flak. Disse vaskes deretter i et vannbad

 

3. Pellets blir laget

 

PET-flaskene smelts ned og blandes grundig. Den varme massen formes deretter til tykke fibre som kuttes i 3 mm pellets

 

4. Tråden blir spunnet


Pelletsene smeltes igjen, trekkes inn i lange fibre og spinnes i tråd. Den ferdige tråden vikles på spoler og transporteres til veveriet.

 

 

5. Stoffet er vevd og trygt
 

Veving av tråden plasseres i sofistikerte vevemaskiner og veves inn i hvite stofflengder.

Trykkmønstre blir deretter trykt på lengdene på vannavstøtende stoff

 

 

6. Produktet er laget

 

Skjæring: Stoffet blir deretter kuttet i symønstre. Disse mønstrene er lagt ut slik at stoffet brukes effektivt. Ingen brukbare stoffskrap brukes til polstring.

 

Sying: Stoffene, kuttet fra pellets, brukes deretter til å sy de fantastiske produktet. 

 

 

 

 

 

Synlighet - Ergobag

 

Synlig? Uten tvil! Alle skolesekkene er utstyrt med reflekterende materiale. Slik at barna er godt synlig i trakfikken. Det valgfrie tredelte sikkerhetssettet med flurorescerende glidelåser(for Ergobag Pack og Cubo) gir ekstra sikkerhet i trafikken.

 

Refleks på alle sider av sekken.

 

Tusenvis av små glasskuler samler det innkommende lyset og returnerer det til lyskilde. Refleksene er festet rundt hele skolesekken. Omrisset av sekken blir derfor tydelig gjennkjennelig i mørket. 

 

 

Reflekterende materiale av høy kvalitet

 

Foruten høy kvalitet og holdbarhet sørger det retroreflekterende materialet vi bruker for høy synlighet. Skolens ryggsekker reflekteres allerede i en lysstråle i en vinkel på 5 grader.

 

 

 

Valgfri flurorescerende glidelås refleks

 

Ergobag lyse 3-delte fargede lapper, som kan festes på ved hjelp av glidelås, gir enda mer synlighet i trafikken. For å sikre kletties ikke forsvinner under den, er det ekstra borrelåsoverflater for kletties på hvert stykke av settet. 

 

Unikhet 

 

Et bredt utvalg av tilbehør til din individuelle skolesekk. Hvert bar er unike, har sin egen fantasi, egen smak og egne ønsker. Ergobag tilbyr barna dine friheten til å utrykke seg individuelt og oppleve Ergobagens fargerike verden.

 

 

 

Mix og Match - Din individuelle Ergobag

 

Våre enkle, tidløse og vakre grunnleggende design kan brukes til å lage din individuelle skolesekk med utallige muligheter for tilpasning. Velg dine favoritter fra den flotte samlingen av kletties, hangies, zippies og zip-sets og gjør den til din egen Ergobag. 

 

 

 

Kletties
 

Bruk krok-og-løkkene på ryggsekene for våre utskiftbare kletties. Tilgjengelig i 50 forskjellige design - for å samle og handle!

 

Hangies

 

Fest en hangies på ergobagen! Hva foretrekker du? En søt hval eller kanskje et grønt monster?

 

 

 

Zippies

 

Gi Ergobagen din et helt nytt utseende med forskjellige Zippies! passer til pack, cubo og Cubo light.

 

 

 

 

Ergobag - ekspert innen ergonomi

Voks sammen med sekken

 

 

Ergonomiske ryggsekker - Hvorfor betyr det noe?

 

Som oppfinneren av den ergonomiske skolesekken, er vår første prioritet barnets helse. Justerbare, vektforskyvende design har lange vært vanlig praksis for tusekker for å bære en en viss vekt i mange timer uten å anstrenge ryggen.

 

Ergobag introduserte ergonomisk praksis for design av skolesekken. Så barna kan gå, hoppe og leke, selv om de har en tung ryggsekk.

 

 

Prisbelønt "Your-Size-System"

 

Skolesekkene til Ergobag er ikke bare ergonomiske, men brukervennlighet til skolesekkene har blitt testet og funnet ut til å være meget bra av anerkjente eksperter. IGR er en landsdekkende tysk forening og operer under slagordet "Vi styrker ryggen din". 

 

Medlemmene er fysioterapeuter, kroppsøvingslærere, leger og enkeltpersoner som er intressert i temaet rygghelse. Testene er basert på de valgte standardene (DIN 33419 og EN ISO 15537) og retningslinjer for ergonomi og profesjonell sikkerhet.

 

 

 

 

Ergobag fremragende "Your-Size-System".

 

Vokser med deg: Enkel innstilling gjennom størrelseskala på bakpanelet.

Avlastning av ryggen: De justerbare skulderstroppene og hoftebeltet gir en jevn fordeling av vekten til barnets stabile bekken.

Høy bærekomfort: Pading av høy kvalitet og pustende mesh i ryggen gir en behagelig passform.

 

 

 

Hvordan justere Ergobagen
Få mest mulig ut av de ergonomiske funksjonene.

 

1. Bare fold ut bakpanelet, løsne høydejusteringen og juster etter barnets høyde i størrelsesskalaen

2. Lukk hoftebeltet for å dra nytte av den ergonomiske effekten av en jevn vektfordeling!

3. Det lukkede brystbelte forhindrer at stroppene glir. Selv når du løper og triller!

4.  Trekk stroppene stramt for å sikre en enda bedre passform.

 

 

 

Se vårt store utvalg av Ergobag-sekker

 

Der det hele begynte

Eastpak har laget langvarige produkter siden 1952 da Eastpak startet som Eastern Canvas Products, og laget holdbart utstyr for det amerikanske militæret. Siden den gang har Eastpak innført en 30 års garanti for å la sekkene leve opp til potensialet.

 

 

Eastpak: Bygget for å vare

Med Eastpaks holdbare design og det Eastpak står for som et merke, er dem bygget for å vare. Fra nyskapende sekker og bagasjedesign til å lage minneverdige annonsekampanjer.

 

 

 

 

Redefinerer reglene

Eastpak har omdefinert reglene for design av vesker og bagasjer når Eastpak fortsetter å tilpasse og fornye kolleksjonene våre. Eastpak søker hele tiden nye kreative utfordringer for å forstyrre vår tidløse design, samtidig som de forblir autentiske og i samsvar med det Eastpak står for. 

Trykk her for å se utvalget av Eastpak sekker 
 


 

 

 

 

Om Beckmann

Helt siden 1946 har Beckmann utviklet skolesekker til barn og ungdom, og i dag er Beckmann Skandinavias ledende skolesekk-brand. Vårt hovedkontor ligger i Norge, men skolesekkene våre selges i over 20 forskjellige land spredt over hele verden. Ulike land har forskjellige kulturer, skolesystemer og skoleveier, men behovet for, og ønsket om en ergonomisk skolesekk som skaper glede hos barn, finnes på tvers av alle markedene.

Beckmann ønsker å være en god følgesvenn gjennom hele skolegangen. Til og fra skolen, hver dag, i mange år. En du kan stole på, som varer og som tar vare på tingene dine og ryggen din! Husk, den skal vare hele livet.

 

 

 

 

Beckmann er anbefalt av eksperter

Beckmann har lang tradisjon for å samarbeide med eksperter, som sikrer at våre sekker har den beste ergonomiske utformingen. I dag utvikler og tester vi sekker i samarbeid med Dr. Philip J. Wilkens, som er kiropraktor og har doktorgrad i korsryggsmerter. Vår målsetting er å lage verdens beste skolesekker, og det er få ting vi setter større pris på enn internasjonale anbefalinger som bekrefter at våre skolesekker er de mest ergonomiske skolesekkene barn kan bruke.

 

CCA – Canadian Chiropractic

Anerkjennelse fra CCA, Canadas kiropraktorforbund, henger svært høyt. Det er første gang dette forbundet offisielt har anbefalt en ryggsekk.

«Beckmann har skapt et produkt som tar sikte på å være den beste ryggsekken som finnes. Alle brukere vil dra nytte av Beckmanns fokus på holdning, belastning og tyngdepunkt. Produktets mange tilpasningsmuligheter, og hvor lett det er for brukeren å tilpasse sekken til sin kroppsform/størrelse/alder/aktivitet, gjør at for barn er Beckmann den beste sekken på markedet,» sier Ronda Parkes, CCAs Chief Brand Officer.

 

 

 

Deutsche Kinderrheuma-Stiftung

(Det tyske revmatikerforbund for barn)

Deutsche Kinderrheuma-Stiftung anbefaler våre skolesekker, og vi støtter det gode arbeidet de gjør!

«Vi anbefaler foreldre å bruke denne modellen, da den har utmerkede ergonomiske egenskaper og holder høy kvalitet. Fra et medisinsk perspektiv anbefaler vi sterkt denne ergonomiske ryggsekken.» sier Dr. Rainer Berendes, revmatolog for barn og unge.

 

 

 

 

IGR – Institut für Gesundheit und Ergonomie 

(Institutt for helse og ergonomi)

Vi er stolte over at Beckmanns førsteklassesekk har fått IGRs anbefaling. IGRs tester bekrefter sekkenes brukervennlighet og gode ergonomiske egenskaper.

”I forskjellige tester testet vi brukervennligheten og de gode ergonomiske egenskapene til Beckmann-ryggsekkene. Testene viste tydelig at belastningen er spredt over forskjellige punkter mens ryggsekken blir båret. Dette beskytter ryggen».  Christian Brunner, styremedlem i IGR Institute for Health and Ergonomics.

Fokuset på de ergonomiske prinsippene, som også overbeviste juryen til Institute of Health and Ergonomics, førte til at Beckmann of Norway mottok den ettertraktede Innovation Award for Ergonomics 2019 utgitt av IGR.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bærekraft

Bryr oss ikke bare om ryggen din!

Den beste måten å redusere miljøavtrykket fra produktene vi kjøper og bruker, er å velge produkter av høy kvalitet og holdbarhet, og samtidig ta godt vare på dem.

Med mer enn 70 års erfaring med å lage skolesekker vet vi hva en skolesekk går gjennom og hva de trenger å håndtere av slitasje. En skolesekk har et tøft liv – den blir gjerne kastet rundt i skolegården full av bøker, brukt som sittepute eller akebrett.

Det er viktig for oss å fortelle deg at skolesekkene våre gjennomgår strenge kontroller og grundige tester før de havner på din rygg. Vi kan derfor, med stor selvtillit, gi deg opptil fire års garanti på skolesekkene våre.

 

Bærekraftige produkter

PEFC/FSC-sertifisert tre

Blyanter og fargestifter fra Lyra, brukt i våre pennaler, er laget av PEFC-sertifisert tre. Det gjelder også alt av trykt markedsmateriell hvor papir blir brukt. PEFC er verdens største skogsertifiseringssystem og ble etablert i 1999. PEFC-merket er en internasjonal merkeordning for tre- og papirprodukter som skal sikre bærekraftig skogbruk.

 

 

 

FSC

Blyanter og fargestifter fra Lyra, brukt i våre pennaler, er laget av FSC-sertifisert tre. Merkeordningen FSC stiller strenge krav om at skogsdriften ikke fører til avskoging, at hogsten foregår kontrollert, og at den tar hensyn til lokalbefolkning/urbefolkning.

 

BPA-free 

Alle våre drikkeflasker og matbokser er BPA-frie. BPA står for Bisphenol-A, som er en hormonhermer som kan herme østrogen, og dermed påvirke helsen negativt.

 

 

Bruk av resirkulerte plastikkflasker

Beckmann har som kortsiktig mål å gå over til kun tekstil fra resirkulerte plastflasker eller plast fra havet (Ocean Plastic). Per i dag er hovedmaterialet på våre serier City (City Light, City and City Max), Urban (Urban Mini, Urban Midi and Urban), Street (Street Light and Street FLX) og Active Air FLX, laget av plast fra resirkulerte plastflasker.

 

REACH og leketøysforskriften

Vi etterkommer EUs REACH forskrifter som forbyr farlige kjemikalier. Vi tester alle våre produkter ift. REACH. REACH er EUs forordning om registrering, vurdering, godkjenning og begrensning av kjemikalier. Målet med REACH er å sikre et høyt beskyttelsesnivå for menneskers helse og for miljøet, samt å styrke bedriftenes konkurranse og nyskapning.

 

Barn har små kropper som er under utvikling og er derfor mer sårbare for påvirkning enn voksne. De kommer også i større grad i kontakt med stoffene i leketøy ved at de putter ting i munnen. For produkter som er beregnet til små barn (barnehage og 1. klasse) tester vi mot et enda strengere lovverk: EN71-3, også kalt Leketøysforskriften i Norge. Vi jobber for å begrense bruken av kjemikalier utover hva forskriftene forlanger.

 

 

 

Sosialt ansvar

 

 

UNICEF Norge – Den usynlige skolesekken

UNICEF og Beckmann har gått sammen om en oppmerksomhetskampanje på vold og overgrep mot barn i Norge og hva man kan gjøre hvis man har mistanke om at barn blir utsatt for dette.

Ved å kjøpe en usynlig skolesekk fra Beckmann gir du et lite bidrag til å hjelpe. Inntektene fra kampanjen går til UNICEFs arbeid for å beskytte barn mot alle former for vold og overgrep. UNICEF jobber med akutt hjelp, rehabilitering og jobber med å påvirke lovgivning, politiarbeid og utdanningstilbud.

 

 

 

 

Se vårt enorme utvalg av Beckmann sekker og tilbehør

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.