Produsent:
Gruppe 1:
Gruppe 2:
Gruppe 3:
Pris:

Kul og pen ryggsekk/skolesekk for jenter og gutter. Coocazoo skolesekker er nytt på det norske markedet. Tysk skolesekk som setter bærekomfort/ergonomi, kvalitet og sikkerhet høyt på agendaen. ScaleRale-ryggsekkene har den egenskapen at den er høydejusterbar, sekken passer fra en strørrelse på 135 cm til 180 cm! Så denne sekken passer til mange aldersgrupper og klassetrinn(3-4 klasse til 6-7 klasse).

 

Volumet på skolesekken er 30 liter og kommer i mange farger og ulike design. Mange av skolesekkene er også kjønnsnøytrale/nøytral/nøytrale. Så mange av ryggsekkene passer både til gutter og jenter. 

Sekkene er også blant de bedre når det kommer til synlighet i trafikken og i mørket. Alle sekkene har reflekterne elementer og man kan også kjøpe med LED-klemlampe, samt regntrekk som også innehar refleks. Det er med andre ord få skolesekker som er så godt synlig i trafikken og i mørket. 

 

Skolesekkene innehar mange funksjoner, blant annet vannavvisende glidelåser, hodetelefonutgang, robust ryggsekkbunn og mange rom. 

Dette er sekken for deg som er ute etter kvalitet, topp ergonomi, smarte løsninger og funksjoner og som passer til flere klassetrinn. 

Sortèr på:
Sortèr på:

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.