Meny
Meny

Skolesekk Satch Match Purple Leaves

Varekode: SAT-MAT-001-9H3

Satch Match - Den ultimate skolesekken 


Ergonomi Vokser med barnet Synlig Bærekraftig Står selv

 

Les Mer

kr kr 1 298,00

Lagerstatus: 1-4 på lager

Beskrivelse

Detaljer

Den ultimate skolesekken. Takket være den ergonomisk formede aluminiumsspilen sitter sekken perfekt inn til ryggen på barnet. Det brede hoftebelte passer på at vekten plasseres riktig på hoften i stedet for skuldrene. Brystremen kan justeres i høgden for at sekken skal sitte så behagelig så mulig på den som bærer den. Sekken har flere rom som gjør det lettere å holde orden, og med sine 30(+5) liter er det mer en nok plass til alt man trenger.

Produktdetaljer:

Motiv: purple Leaves

Vekt: 1.400 gram

Volum: 30 + 5 Liter ekspansjon

Størrelse/mål: 45cm x 30cm x 20(+5) cm (H/B/D)

Farge: Lilla, Rosa

 

Hvem passer denne skolesekken for?

Satch Match passer for alle fra 5.klasse og oppover. Det er en romslig og god skolesekk med 30 liter volum + 5 liter ekspansjon. Ryggen kan reguleres kontinuerlig etter eierens høyde fra 140cm til 180 cm høyde. Slik vokser Satch Match med eieren. 

Organisering

Satch Match er inndelt i tre rom. To store hovedrom for skolebøker der du kan plassere de største og tyngste inn mot ryggen for ergonomien sin del. Den tredje og litt mindre lommen finner du fremst og den er inndelt med mange smarte løsninger som nøkkelring, mobillomme, PC-lomme, lommer for penner og skrivesaker og tillegg en liten, og en stor glidelåslomme for andre småsaker barna måtte trenge plass til. Fremst på skolesekken finner du en frontlomme for variert bruk. Her kan du ha sykkelhjem/skatehjelm samt en basketball/fotball. Også en flaske(opp til 1,5 L) får plass i en ekstra stor pose med elastisk mesh materiale. På den ene siden finner du en sidelomme med glidelås og på den andre siden er det en fleksibel sidelomme for variert bruk(se detaljkart under for oversikt)

 Teknisk informasjon

Som alle ryggsekker fra Satch har også Satch Match nøye gjennomtenkte ergonomiske prinsipper. Den ergonomisk utformede aluminiumsrammen i ryggen kan med enkle grep reguleres etter barnets høyde, og toppen av skulderremmene kan strammes til slik at skolesekken kommer godt inn til ryggen. Slik treffer hoftebeltet i riktig høyde og skolesekken vokser med barnet fra 140cm til 180cm. Den høydejusterbare brystspennen holder sekken på plass og det polstrede hoftebeltet flytter vekten fra skuldrene til hoftene. De to stroppene på siden er såkalte kompresjonsstropper som sørger for at sekkens innhold plasseres godt inntil ryggen, selv om den er lite fylt. Dette er viktig for ergonomien. I tillegg står skolesekken av seg selv, takket være den solide og vantette bunnen. 

 

Merket Satch 

Merket Satch er i likhet med Ergobag et  merke som kommer i fra tyske Fond of Bags. Selskapet ble etablert i februar 2010. I utgangspunktet opererte merket med samme

navn som flaggskipet Ergobag, men ble der etter døpt om til Fond of Bags. Alle modeller fra Satch oppfyller høye krav til ergonomi. 

 

Detaljkart Match

 Ikoner med tekst Match

Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Skolesekk Satch Match Purple Leaves

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Stjernerangering